‘Lisansüstü Eğitim Enstitüsü’ Af Kapsamında Başvuru Yapan ve Kayıt Dondurma Talebinde Bulunan Öğrencilerimizin Dikkatine!

10.11.2022

Değerli Öğrencimiz;

Bilindiği üzere 23 Ekim 2022 tarihinde Sefaköy Yerleşkemizdeki binanın hasar görmesi sonucu bina hizmet göremez duruma gelmiş olup, şuan için binaya herhangi bir sebeple giriş ve çıkışa izin verilmemektedir.

Bu gerekçeyle Enstitümüz tarafından elden toplanan fiziki evraklara ulaşım sağlanamamaktadır.

1- Af Kapsamında Başvuru Yapan Öğrenciler

Af Kapsamında elden bizzati başvuru yaptığı halde tarafımızdan geri dönüş alamayan öğrenciler ( geri dönüşlerimiz mail yolu ile gerçekleşmektedir lütfen maillerinizi kontrol ediniz) 15 Kasım 2022 tarihi 17:00’ye kadar tekrardan başvuru yapmaları gerekmektedir.

Başvurular fiziki olarak teslim etmek isteyen öğrencilerimiz için Sefaköy Yerleşkesi D blok ve Cevizlibağ Yerleşkelerimizden toplanacak olup, mail yolu teslim etmek isteyen öğrencilerimizin ise de enstitumudurluk@arel.edu.tr adresinden alınacaktır.

2- Kayıt Dondurma Talebinde Bulunan Öğrenciler

2022-2023 Eğitim yılı güz dönemi kayıt dondurma talebinde bulunan tüm öğrencilerimiz https://www.istanbularel.edu.tr/lisansustu-egitim-enstitusu-ogrenci-isleri-yuksek-lisans-formlari/ linkindeki kayıt dondurma başvuru formunu doldurarak 15 Kasım 2022 tarihi 17:00’ye kadar tekrardan başvuru yapmaları gerekmektedir.

Anlayışınız için teşekkür eder, başarılar dileriz