Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü-Makine Programı ‘MAKTEK Avrasya’22’ Teknik Fuar Gezimiz

İstanbul Arel Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Makine Programı akademisyenleri ve öğrencileri ile birlikte 7.Uluslararası MAKTEK Avrasya’22 Teknik fuar gezimiz 26.09.2022 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Takım Tezgâhları, Metal – Sac İşleme Makineleri, Tutucular – Kesici Takımlar, Kalite Kontrol – Ölçüm Sistemleri, CAD/CAM, PLM Yazılımları ve Üretim Teknolojileri alanları ile ilgili TÜYAP Fuar ve kongre merkezinde verimli bir gün geçirdik. Teknik gezimiz boyunca bizlere değerli bilgilerini aktaran, tecrübelerini paylaşan firmalarımıza tekrardan teşekkürlerimizi sunarız.