Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü-Makine Programı ‘SOLIDWORKS ve SOLIDCAM’ Eğitim Seminerimiz

İstanbul Arel Üniversitesi Makine Programı TEKYAZ A.Ş. tarafından “SOLIDWORKS VE SOLIDCAM” Eğitim semineri online olarak 12.05.2023 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Seminerimizin ilk bölümünde Eğitmen Esra Plevne Büke, SolidWorks Bulut ve Tasarım 4.0 ile ilgili bilgilerini aktardı. İkinci bölümünde ise Eğitmen Soner Mecuk – SolidCAM HSM, HSR, Turbo HSR/HSM ve Imachining alanları ile ilgili bilgilerini aktarmıştır. Seminerimizde bilgi ve tecrübelerini aktaran, sorularımızı yanıtlayan Sn. Esra PLEVNE ve Sn. Soner MECUK’a, akademik personelimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.