Mazeret Sınav Başvuruları (MYO Öğrencileri İçin)

07.12.2020

Sevgili Meslek Yüksekokulu Öğrencileri;

30 Kasım-6 Aralık hafta aralığında ara sınavlarımızı bitirmiş olacağız. 7 Aralık-10 Aralık tarihleri arasında ara sınav mazeret başvurularınızı aşağıda linki verilmiş form aracılığıyla alacağız. Ara sınava geçerli bir nedenle katılamayan öğrencilerimiz başvuruda bulunabilirler.

Başvurusu kabul edilen öğrencilerimizin (Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi-I, Türk Dili-I, İngilizce-I ve Bilgi Teknoloji Kullanımı dersleri hariç olmak üzere) mazeret sınavları ödev veya proje yöntemiyle yapılacaktır. Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi-I, Türk Dili-I, İngilizce-I ve Bilgi Teknoloji Kullanımı dersleri için ders koordinatörlerinin belirleyeceği ölçme yöntemiyle (test, klasik sınav, ödev vb.) mazeret sınavları gerçekleştirilecektir.

Mazeret sınavları 21-25 Aralık 2020 tarihleri arasında yapılacaktır. Detaylı sınav tarihi ve saatine ilişkin bilgiler 14-18 Aralık 2020 tarihleri arasında dersi veren öğretim elemanı tarafından Uzaktan Eğitim (UZEM) Mesajlaşma Sistemi üzerinden sizlere bildirilecektir.

Mazeret sınavlarının hiçbir koşulda telafisinin olmadığını hatırlatır ve ilgili dersin öğretim elemanından UZEM üzerinden gelecek bilgilendirmeleri takip etmenizi önemle rica ederiz.

Saygılarımızla…

Mazeret Sınav Başvuru Formu (MYO):