İstanbul Arel Üniversitesi, Mimarlık Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Devran Bengü ile Kadıköy’deki Alternatif Tiyatro Sahnelerinin Kamusal Mekân İle Etkileşimi Üzerine Bir Sohbet Gerçekleştirilmiştir

07.12.2022

5 Aralık Pazartesi günü saat 18:00 ‘de Medyascope Tv’nin ‘Mekân ve İnsan’ programının “Kadıköy’de Alternatif Tiyatro Sahneleri” isimli bölümünde Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Şehir ve Bölge Planlama Bölümü’nden Prof. Dr. Ebru Firidin Özgür ve İstanbul Arel Üniversitesi, Mimarlık Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Devran Bengü ile Kadıköy’deki alternatif tiyatro sahnelerinin kamusal mekân ile etkileşimi üzerine bir sohbet gerçekleştirilmiştir.