Mekatronik Programı 31.Uluslararası İstanbul Plastik Endüstrisi Fuarı’22 Teknik Gezimiz

İstanbul Arel Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Mekatronik Programı akademisyenleri ve öğrencileri ile birlikte 31.Uluslararası İstanbul Plastik Endüstrisi Fuarı’22 teknik gezimiz gerçekleştirilmiştir. Plastik Makineleri, Enjeksiyon ve Ekstrüzyon Kalıpları, Şişirme Kalıplar, Poşet Kesme Makineleri, Plastik Kırma Makineleri, Geri Dönüşüm Makineleri ve Hammadde-Kimyasal alanları ile ilgili TÜYAP Fuar ve kongre merkezinde verimli bir gün geçirdik.

Teknik gezimiz boyunca bizlere değerli bilgilerini aktaran, tecrübelerini paylaşan firmalarımıza tekrardan teşekkürlerimizi sunarız.