fbpx
Meslek YüksekOkulu

Kariyer Olanakları

Aşçılık Programı

AKADEMİK

MESLEK YÜKSEKOKULU

Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Aşçılık Programı’ndan mezun olanlar, “Aşçı” unvanını kazanarak; turistik belgeli işletmelerde, restoranlarda, yemek fabrikalarında (catering şirketlerinde), havalimanı ve hastane mutfaklarında; aşçı başı, aşçı başı yardımcısı, kısım şefi, soğuk şefi, pastane şefi, kasap, dömi şefi, komi vb. rütbelerle; araştırma şefi (test aşçısı), mutfak bilimcisi, yiyecek-içecek müdürü, yemek tedariği yöneticisi, mutfak yöneticisi, restoran denetçisi-koordinatörü, restoran müdürü vb. kadrolarda çalışabilirler.

Program Hakkında

Meslek Yüksekokulu Duyuruları



İstanbul Arel Üniversitesi

Duyurular, Haberler, Etkinlikler

Arel Duyurular


 

 

Arel Etkinlikler


 

 

Basında Arel


 

 

Arel Haberler