Moda Tasarım Programı Öğrencimiz Tubitak 2242 Yarışmasında Final Sunumu Gerçekleştirdi.

Üniversitemiz MYO Moda Tasarım Bölümü Öğrencisi Şirin YILDIZ ve Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Biyomedikal/Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğrencisi Selin HAKALAN yürütücülüğünde, MYO Moda Tasarım Bölümü Öğretim Elemanı Öğr.Gör. Ruşen İNAN Akademik danışmanlığında ve MYO Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Öğretim Elemanı Öğr.Gör.Erdi BULUŞ’un destekleri ile TÜBİTAK 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları Sağlık Kategorisinde 550 proje başvurusundan ön değerlendirmeyi başarılı geçen 115 proje arasından “FONKSİYONEL NANOTEKNOLOJİK CİHAZ ÜRETİMİ: DÖRT SİSTEM TEK CİHAZ” çalışmaları ile Final yarışmasına katılım sağlayarak jürilere sunum yapmışlardır.