Moda Tasarımı Öğrencilerinin Yılsonu Sergisi

20.06.2023

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü ile Meslek Yüksek Okulu Moda Tasarım Programı öğrencileri Doç. Dr. Ceyhun Berkol danışmanlığında yılsonu sergisi düzenledi.

Üniversitemiz Tepekent Kemal Gözükara Yerleşkesi fuaye alanında düzenlenen serginin açılış törenine Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Gün, Güzel Sanatlar Fakültesi Kurucu Dekanı Prof. Dr. Güler Ertan, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Cem Uzal, MYO Müdürü Prof. Dr. Bahtışen Kavak, üniversitemiz öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Teması dört ana element olarak belirlenen sergide öğrenciler temayı felsefi ve estetik açıdan irdeleyerek tasarladıkları giysileri ziyaretçilerin beğenisine sundu. 67 eserin yer aldığı sergide açılış konuşması yapan sergi danışmanı ve Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ceyhun Berkol sergi hakkında kısa bir bilgi vererek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü ile Meslek Yüksek Okulu Moda Tasarım Programı öğrencileri tarafından hazırlanan eserler 7 Temmuz 2023 tarihine kadar sergilenmeye devam edecek.