Mühendislik Fakültesi

Bölümün Başarıları

Elektrik – Elektronik Mühendisliği (İngilizce)

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

Bölüm Öğrencisi Ramazan Yasin Kaya, Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Oben DAĞ danışmanlığında “BEYİN SİNYALLERİ (EEG) İLE KONTROL EDİLEBİLEN ROBOTİK EL” konulu PATENT’i üniversitemize kazandırmıştır.

Bölümümüzün 5 öğrencisi, Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Oben DAĞ danışmanlığında yaptıkları projeler ile TUBİTAK 2209-A destek almaya hak kazanmıştır.

Sayın Rektörümüz tarafından danışman hocamıza ve başarılı öğrencilere “Teşekkür Belgesi” taktim edilmiştir.

Bölümümüz başarılı öğrencileri, Halime Türkmen ve Ramazan Yasin Kaya, proje başarılarından dolayı “2023 IEEE PES Generation transmissin and Distribution Conference Exhibition” etkinliğine Bölüm başkanı Dr. Öğr. Üyesi Oben DAĞ ve konferans başkanı Prof. Dr. Ömer USTA tarafından burs verilmesi sağlanarak ödüllendirildi.

Bölüm Hakkında

Fakülte Duyuruları