Mühendislik Fakültesi

Misyon & Vizyon

Elektrik – Elektronik Mühendisliği (İngilizce)

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

Misyon

Bölümümüz, uluslararası standartlara ulaşarak özgün sistem tasarımları gerçekleştirebilen, küresel rekabet gücüne sahip, evrensel değerlere saygılı ve meslek etiğini benimsemiş bireylerin yetişmesini misyon edinmektedir. Temel mühendislik prensiplerini takip ederek sürekli gelişen teknolojiye ayak uydurabilen, toplumun refahı ve mutluluğu için bilgi ve teknolojiyi etkin bir şekilde kullanabilen mühendislerin yetiştirilmesi amacıyla çalışmaktadır.

Vizyon

Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İng.) Bölümü, çağın gereksinimlerine uygun olarak sürekli güncellenen bir eğitim anlayışıyla donanımlı mühendisler yetiştirerek teknolojiye yön veren bir merkez haline gelmeyi vizyon edinmektedir. Alanında öncü araştırmalar yaparak uluslararası düzeyde tanınan bir mühendislik fakültesi olmayı hedeflemektedir.

Bölüm Hakkında

Fakülte Duyuruları