Misyon & Vizyon

Elektrik – Elektronik Mühendisliği

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

Misyon

Elektrik Elektronik Mühendisi, Elektrik-Elektronik mühendisliği disiplininde eleman ve sistem tasarımı yapabilen, bu tasarımları gerçekleştirebilen, geliştirebilen, işletim sorunlarını çözümleyebilen, kendi alanında yeni gelişmeleri takip edebilen, bilgi birikimini ve deneyimlerini toplum yararına kullanabilen bireylerdir. Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü, öğrencilerine bu nitelikleri kazandırabilecek, onları hem profesyonel iş yaşamına hem de lisansüstü çalışmalara hazırlayacak bir lisans programı sağlamayı görev olarak bilmektedir.

Vizyon

Vizyonumuz, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği eğitimi ve araştırmaları alanında uluslararası düzeyde katkı sağlamaktır. Akademik başarı standartlarını en üst seviyede tutarak inovasyonu teşvik etmeyi ve akademiyi endüstri ile birleştirmeyi amaçlamaktayız.

Bölüm Hakkında

Fakülte Duyuruları