Mezunlar

Endüstri Mühendisliği (İngilizce)

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

İstanbul Arel Üniversitesi’nin Endüstri Mühendisliği Bölümü mezunları online olarak bir araya geldi, aralarında diplomalarını 10 yıl önce alan mezunlarımız da vardı. Yaklaşık iki saat süren samimi ve keyifli bu etkinlikte, eski öğrenciler geçmiş anılarını tazeleme fırsatı buldu.

Toplantıda, mezunların kariyer gelişimleri, iş hayatındaki başarıları ve kazandıkları deneyimler paylaşıldı. Eğlenceli sohbetlerle geçen buluşma, katılımcıları bir araya getirerek güzel anılarla dolu bir gün yaşattı.

Arel Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü, mezunları ile olan bu değerli etkileşimi sürdürmek ve gelecek dönemlerde daha fazla etkinlik düzenlemek adına çalışmalarına devam edecektir. Arel Endüstri Mühendisliği Ailesi, bu birlikteliğin getirdiği mutluluğu ve gururu paylaşmanın yanı sıra, gelecekteki buluşmalara duydukları heyecanı ifade etti.

Mezunlar, geçmişten gelen bağları daha da güçlendirmek ve yeni organizasyonlarda bir araya gelmek için sabırsızlanıyor. Katılımcılar, birbirleriyle olan bu özel bağı sürdürme adına yeni buluşmalara olan ilgilerini dile getirdi.

Bu anlamlı ve verimli etkinliği mümkün kılan tüm mezunlara teşekkür ediyoruz. Bir sonraki buluşmada görüşmek dileğiyle!

Bölüm Hakkında

Fakülte Duyuruları