MYO Sağlık Bölümleri Staj Tercih Formu Hakkında

16.12.2021

MYO Sağlık Bölümleri Staj Tercih Formu Hakkında

Meslek Yüksekokulu Sağlık (Önlisans)  Bölümlerinde okuyan öğrencilerden 2022 yaz döneminde İstanbul İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Kamu/Devlet Hastanelerinde zorunlu staj yapmak isteyenlerin 31 Aralık 2021 tarihine kadar Arelkam staj tercih formunu doldurmaları gerekmektedir.

Arelkam staj tercih formu dolduracak öğrencilerimizin Staja yerleştirilebilmeleri için Güz dönemi not girişlerinin tamamlanmasından sonra yapılacak GANO değerlendirmesinde 2,50 ve üzeri GANO şartı aranacaktır.

1. Güz dönemi notları ve transkripte işlenmiş tüm notlar dâhil Genel Ağırlıklı Not Ortalaması (GANO) 2,50 ve üzerinde olan öğrenciler staja yerleştirilebilir.
  2. Staj tercih formu kapsamında yalnızca zorunlu yaz stajı başvurusu kabul edilmektedir.
  3. Staj tercih formu doldurmak için arelkariyer.arel.edu.tr sayfasına öğrenci girişi yapılmalı ve STAJ > STAJ TERCİH FORMU adımları takip edilerek staj tercih formu doldurulmalıdır.
  4. Tercih formu doldurabilecek Sağlık Bölümleri;
    • Ağız ve Diş Sağlığı, Anestezi, Diş Protez Teknolojisi, Fizyoterapi, İlk ve Acil Yardım, Sağlık Kurumları İşletmeciliği, Tıbbı Dokümantasyon ve Sekreterlik, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri ve Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Önlisans programları
    • Klinik Psikoloji Yüksek Lisans ve Doktora Programları

*ZORUNLU YAZ STAJI YERİNİ KENDİ BULMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİN VEYA ZORUNLU YAZ STAJINI İSTANBUL DIŞINDA YAPMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİN BU AŞAMADA TERCİH FORMU DOLDURMASINA GEREK YOKTUR.

** TÜRKİYE GENELİ KAMU/DEVLET HASTANELERİNDE STAJ YAPMAK İSTEYENLER ÖĞRENCİLER AYRICA CUMHURBAŞKANLIĞI KARİYER KAPISI WEB SİTESİ ÜZERİNDEN BAŞVURU YAPABİLECEKLERDİR.