MYO Sağlık Bölümleri Staj Yerleştirme Anketi Hakkında

19.11.2020
Meslek Yüksekokulu Sağlık (Önlisans)  Bölümlerinde okuyan öğrencilerden 2021 yaz döneminde İstanbul İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Kamu/Devlet Hastanelerinde staja yerleşmek isteyenlerin 31 Aralık 2020 tarihine kadar Arelkam staj anketini doldurmaları gerekmektedir.

Arelkam staj anketi dolduracak öğrencilerimizin Staja yerleştirilebilmeleri için Güz dönemi not girişlerinin tamamlanmasından sonra yapılacak GANO değerlendirmesinde 2,50 ve üzeri GANO şartı aranacaktır.

1.      Güz dönemi notları ve transkripte işlenmiş tüm notlar dâhil Genel Ağırlıklı Not Ortalaması (GANO) 2,50 ve üzerinde olan öğrenciler staja yerleştirilebilir.

2.      Staj anketi kapsamında yalnızca zorunlu yaz stajı yerleştirmesi yapılmaktadır.

3.      Anket doldurmak için arelkariyer.arel.edu.tr sayfasına öğrenci girişi yapılmalı ve STAJ > STAJ TERCİH ANKETİ adımları takip edilerek staj anketi doldurulmalıdır.

4.      Anket doldurabilecek Sağlık Bölümleri;

a.      Ağız ve Diş Sağlığı, Anestezi, Diş Protez Teknolojisi, Fizyoterapi, İlk ve Acil Yardım, Sağlık Kurumları İşletmeciliği, Tıbbı Dokümantasyon ve Sekreterlik, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri ve Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Önlisans programları

b.      Klinik Psikoloji Yüksek Lisans ve Doktora Programları

*ZORUNLU YAZ STAJI YERİNİ KENDİ BULMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİN VEYA ZORUNLU YAZ STAJINI İSTANBUL DIŞINDA YAPMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİN BU AŞAMADA ANKET DOLDURMASINA GEREK YOKTUR.