Burs Komisyonu Hakkında

ÜNİVERSİTE

İDARİ BİRİMLER

İstanbul Arel Üniversitesi Burs Komisyonu olarak Üniversitemiz öğrencilerinin eğitimlerine devam etmelerini garanti altına almak için gerekli desteği sağlamak üzere çalışmalar yapıyoruz. Misyonumuz öğrencilerimizin başarılı bir şekilde eğitimlerine devam edebilmeleri için gerekli maddi desteği sağlamaktır.

Üniversitemizin sunmuş olduğu geniş burs seçeneklerine öğrencilerimizin başvurmalarını teşvik ediyoruz. Şu ana kadar üniversitemiz öğrencilerinin %50’sinden fazlası çeşitli burslar ile ödüllendirilmiştir. Onur bursu, Başarı Bursu, Mütevelli Heyet Çalışma Desteği gibi on dört farklı başlık altında sunulan çok çeşitli burs türleri ile öğrencilerimizin maddi endişe duymadan eğitim-öğretime odaklanıp, bölümlerini başarı ile bitirmeleri için destek oluyoruz.

Burs Yönergesi için tıklayın.

İletişim:

Tel: 0850 850 2735(1028)