Öğretim Elemanı İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları

21.03.2024

Öğretim Elemanı İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları27 Şubat 2024 tarihli Üniversitemiz “Öğretim Elemanı” ilanı ön değerlendirmesi, “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” in 10. Maddesi hükmünce gerçekleştirilmiştir.

Meslek Yüksekokulu programı Öğretim Görevlisi kadrosu için başvuran ve ön değerlendirme listesinde adı geçen adaylar; Sınava girmek üzere,  27 Mart 2024 Çarşamba günü saat 14.00’de Sınava girmek üzere “Türkoba Mh. Erguvan Sk. No:26/K Tepekent-Büyükçekmece İSTANBUL Tepekent Kemal Gözükara Yerleşkesi’nde bulunacaklardır.

Yabancı Diller Yüksekokulu Öğretim Görevlisi kadrosu için başvuran ve ön değerlendirme listesinde adı geçen adaylar; Sınava girmek üzere, ,  27 Mart 2024 Çarşamba günü saat 14.00’de Kemalpaşa Mah. Halkalı Cd No:101, 34295 Sefaköy Küçükçekmece/İstanbul Sefaköy Yerleşkesi D Blokta bulunacaklardır.

Sınavla ilgili ayrıntılı bilgilere aşağıda belirtilen irtibat adreslerinden ulaşılacaktır.

Bu duyuru ilgili yönetmelik uyarınca resmi tebligat niteliğinde olup, adaya ayrıca sınava davet yazısı gönderilmeyecektir.

Meslek Yüksekokulu programları, Yabancı Diller Yüksekokulu “Öğretim Görevlisi” kadrosuna başvuran adaylar; Ön Değerlendirme Sonucu için  tıklayınız.

Fakülte Adı

İrtibata Geçilecek Kişi