19.04.2024 Tarihli İlan Ön Değerlendirme Sonuçları

Öğretim Elemanı İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları

19 Nisan 2024 tarihli Üniversitemiz “Öğretim Elemanı” ilanı ön değerlendirmesi, “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” in 10. Maddesi hükmünce gerçekleştirilmiştir.

Meslek Yüksekokulu programı Öğretim Görevlisi kadrosu için başvuran ve ön değerlendirme listesinde adı geçen adaylar; Sınava girmek üzere, 13 Mayıs 2024 Pazartesi günü saat 14.00’de Sınava girmek üzere “Merkez Efendi Mahallesi, Eski Londra Asfaltı Cd., No 1/3, 34010, Cevizlibağ – Zeytinburnu,” Cevizlibağ Sağlık Yerleşkesi’nde bulunacaklardır.

Güzel Sanatlar Fakültesi ve Mühendislik Fakültesi Araştırma Görevlisi kadrosu için başvuran ve ön değerlendirme listesinde adı geçen adaylar; Sınava girmek üzere, , 13 Mayıs 2024 Pazartesi günü saat 14.00’de Sınava girmek üzere “Türkoba Mh. Erguvan Sk. No:26/K Tepekent-Büyükçekmece / İSTANBUL” Tepekent Kemal Gözükara Yerleşkesi’nde bulunacaklardır.

Sınavla ilgili ayrıntılı bilgilere aşağıda belirtilen irtibat adreslerinden ulaşılacaktır.

Bu duyuru ilgili yönetmelik uyarınca resmi tebligat niteliğinde olup, adaya ayrıca sınava davet yazısı gönderilmeyecektir.

• Meslek Yüksekokulu programları, “Öğretim Görevlisi” kadrosuna başvuran adaylar; Ön Değerlendirme Sonucu için Tıklayınız.
  • Fakülte “Araştırma Görevlisi” kadrosuna başvuran adaylar; Ön Değerlendirme Sonucu için Tıklayınız.

NOT:

– Lisans Transkriptlerinde Genel Not Ortalaması 4’lük sistemde yazılı olan adayların notları Yükseköğretim Kurulu’nun 100’lük sistemdeki not karşılıklarına dönüştürülmüştür.

Fakülte Adı İrtibata Geçilecek Kişi Adres ve Tel No
Meslek Yüksekokulu Dicle YAZAR SAYAR 0 850 850 27 35 / 4152