Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Cüneyt Dirican’a Türkiye Bankalar Birliği’nden Teşekkür Plaketi

17.12.2020

Üniversitemiz, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Muhasebe ve Finans Yönetimi Bölümü öğretim üyemiz Doç. Dr. Cüneyt Dirican, Türkiye Bankalar Birliği Eğitim Merkezi’nde verdiği eğitimlerde 10. yılını doldurarak, birlik tarafından “10. Yıl Teşekkür Plaketi” ile ödüllendirildi.

Türkiye Bankalar Birliği adına KKTC Bankalar Birliği, Makedonya Ticaret Odası, T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı’nda da seminerler veren Dirican’ın Birleşmiş Milletler UNICRI (United Nations Interregional Crime andJustice Research Institute) online kütüphanesinde taranan bir adet uluslararası bildirisi de bulunuyor.

Dirican, stratejik ve müşteri odaklı pazarlama, kanal yönetimi, ödeme sistemleri ve nakit yönetimi, finansal hizmetlerde fütürizm, bankacılıkta yeni gelir fırsatları gibi farklı başlıklarda birlik eğitimlerinde de yer almıştır. Türk Sigorta Enstitüsü Vakfı, İTKİB ve İMMİB İhracatçı Birlikleri, Sermaye Piyasası Lisanslama, Sicil ve Eğitim Kuruluşu, Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği, Lebib Yalkın Akademi KGK gibi sektörel birliklerde verdiği / yer aldığı eğitimlerin yanında, çeşitli TV kanallarında ekonomi ve piyasa yorumlarına çıkmakta, Endüstri Radyo’da KOBİ’lerin Koçu, Finans Doktoru adı ile programı bulunmakta ve Şalom Gazetesi’nde 8 yıldır yazarlık, aynı sürede Üniversitemizde kadrolu öğretim üyeliği yapmaktadır.