Prof. Dr. Güler Ertan’ın Adı Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu Etkinlik Yılında

29.07.2022

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Güler Ertan’ın adı Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu etkinlik yılına verildi.

TFSF, son 3 yıldır federasyonun birer yıllık etkinlik dönemlerini Türkiye’de fotoğrafın gelişmesine, örgütlenmesine katkı sağlamış değerli sanatçılarımızın isimleriyle anmakta. TFSF Yönetim Kurulu, 2022-2023 dönemini Üniversitemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Güler Ertan’ın adı ile anılmasına karar verdi.

Değerli hocamızı bugüne kadar fotoğraf sanatına verdikleri emek ve katkılar için kutluyor, şükranlarımızı sunuyoruz.