Rektör Gegez Şampiyonları Makamında Ağırladı

04.03.2024

İstanbul Arel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ercan Gegez Ünilig Muay Thai Üniversiteler Türkiye Şampiyonası’ndan madalya ile dönen öğrencilerimizi makamında ağırlayarak tebrik etti.

Ünilig Muay Thai Üniversiteler Türkiye Şampiyonası’ndan altın madalya ile dönen Mimarlık Bölümü öğrencisi Nurali Alizarov ve bronz madalya ile dönen Optisyenlik Bölümü öğrencisi Mahmut Can Güler ve Üniversitemiz teknik ekibini makamında ağırladı.

19 – 23 Şubat 2024 tarihleri arasında Türkiye Üniversite Sporları tarafından düzenlenen Ünilig Muay Thai Üniversiteler Türkiye Şampiyonası Mersin Üniversitesi’nde gerçekleşti. 75 üniversiteden 500 sporcu öğrencinin katılımı ile gerçekleşen şampiyonada Üniversitemiz öğrencilerinden Nurali Alizarov 86 kg B Division kategorisinde Türkiye şampiyonu olmayı başararak altın madalyanın sahibi oldu.  Üniversitemiz öğrencisi Mahmut Can Güler ise +91 kg A Division kategorisinde Türkiye 3.sü olmayı başardı.

Şampiyonada başarılı olan öğrencilerimizi ve teknik ekibimizi makamında ağırlayarak tebrik eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ercan Gegez, bu tür başarıların artarak devam etmesi gerektiğini sözlerine ekledi. Şampiyona hakkında teknik ekibimizden bilgi alan Prof. Dr. Ercan Gegez ziyaret sonunda şampiyon öğrencilerimize teşekkür belgesi takdim etti. Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.