Sık Sorulanlar

ÜNİVERSİTE

İDARİ BİRİMLER

1.Fiyatlarınız Nedir?

2.Yemek Hizmetiniz Var Mı?

• Evet, tesisimizde sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve akşam yemeği hizmetimiz vardır. Yatak ücretlendirmemiz hafta için kahvaltı ve akşam yemeği dâhil ya da tüm hafta kahvaltı ve akşam yemeği dâhil şeklindedir.

3.Yurda Giriş Çıkış Saati Var Mı?

• Son çıkış saatimiz 23.45 ve son giriş saatimiz 00.30’dur.

4.Ailemiz Ya Da Arkadaşlarımız Misafir Olarak Konaklayabilir Mi?

• Maalesef ziyaretçi konaklaması kabul edilmemektedir ancak 10.00 – 20.00 saatleri arasında ziyaretçilerinizi kafemizde ağırlayabilirsiniz.

5.Odamızı Kendimiz Seçebiliyor Muyuz?

• Evet, müsaitlik doğrultusunda tercih ettiğiniz oda tipine göre villa ve oda seçebilirsiniz.

6.Sözleşmemizi İptal Ettiğimizde Kesinti Oluyor Mu?

• Öğrenci Evleri Yönergesi’nde belirtildiği üzere;
  • Konaklama başlangıcınızdan itibaren 1. ay içinde ayrıldığınız takdirde konaklama ödemenizin ¾’ü ve herhangi bir hasar kesintiniz olmamanız durumunda depozitonuz iade edilir.
  • Konaklama başlangıcından itibaren 2. ay içinde ayrıldığınız takdirde konaklama ödemenizin yarısı ve herhangi bir hasar kesintiniz olmaması durumunda depozitonuz iade edilir.
  • Konaklama başlangıcından itibaren 3. ay ve sonrasında ayrıldığınız takdirde sadece depozitonuz iade edilir.