Salerno Üniversitesi İle Erasmus Faaliyeti Gerçekleşti

06.06.2023

Üniversitemiz Finans ve Bankacılık Bölümü Araştırma Görevlisi Selin Korkmaz Erasmus Hareketliliği Kapsamında İtalya’da bulunan Salerno Üniversitesi’ni ziyaret etti.

İstanbul Arel Üniversitesi Finans ve Bankacılık Bölümü Araştırma Görevlisi Selin Korkmaz, 22-26 Mayıs 2023 tarihleri arasında davetlisi olduğu Salerno Üniversitesi’ne (Universita degli Studi di Salerno) Erasmus eğitim alma hareketliliği kapsamında ziyarette bulundu.

Araştırma Görevlisi Selin Korkmaz, yüz yüze eğitim faaliyetleri, öğrenci hareketliliğine yönelik kurumsal anlaşmalar yapmış Finans ve Bankacılık alanındaki araştırma faaliyetleri ile derslere ve workshoplara katılarak Training Mobility Faaliyeti gerçekleştirdi.

Fakülte ve bölüm tanıtım faaliyetleri yanında Üniversitemiz ile ilgili sunumlar yapan Selin Korkmaz ikili görüşmeler yaparak İstanbul Arel Üniversitesi’nin uluslararası arenada tanıtılmasına katkı sağladı.