Moda ve Tekstil Tasarımı

LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ

2012-2013 eğitim-öğretim yılı güz döneminde T.C. İstanbul Arel Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde Sefaköy Yerleşkesinde eğitime başlayan, Moda Tekstil Tasarımı Yüksek Lisans Programı; tekstil disiplininde farklı alanlarda yetkinleşmiş ve konularında bilgisel bazda derinleşmiş; özellikle mesleki yeniliklerin farkında ve konusunda uzmanlaşmış, tasarımcılar yetiştirmeyi amaçlamaktadır.

Moda ve Tekstil Tasarımı, içerdiği tüm dallar ile birlikte; moda, baskı ve dokuma alanlarında, her dönemde olduğu gibi günümüzde de popülerliğini koruyan bir meslektir. Bu nedenle, Moda Tekstil Tasarımı Yüksek Lisans Programı’ndan mezun olacak adaylara akademik kariyer yapma olanağı ve aynı zamanda iş ve özel yaşamın her alanında deneyimler kazandırmak hedeflenmektedir.

Bilgi Formu

Online Başvuru Formu