Okul Takımları Hakkında

ÜNİVERSİTE

İDARİ BİRİMLER

Sağlık, Konaklama ve Spor Ofisi

Üniversitemiz; Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu asil üyesidir ve federasyon tarafından düzenlenen tüm resmi ve özel yarışmalara katılabilir, özel yarışmalar düzenleyebilir. Bu çerçevede üniversite takımlarını oluştururken en önemli ölçümüz öğrencilerimizin ilgi alanlarıdır. Amacımız sizlerin ilgili ve istekli olduğun spor branşlarında takımlar oluşturmak, kurum içi ve kurum dışı resmi ve özel sportif yarışmalar düzenlemektir.

Erkek Basketbol Takımı Başarıları; İstanbul Şampiyonluğu, Süperlige Yükselme Şampiyonu, Süperlig Türkiye 2.si, Avrupa Üniversiteler Basketbol  Şampiyonası 9.su  ve Süperlig Türkiye Şampiyonluğu yaşamıştır.

Kadın Voleybol Takımı Başarıları; İstanbul Şampiyonu, Süperlige Yükselme Şampiyonu, Süperlig Türkiye 3.sü olmuştur.

3×3 Erkek Basketbol Takımı Başarıları; Türkiye Şampiyonası 2.si, Avrupa Şampiyonası 3.sü, istanbul Grup Birincisi ve Türkiye 3.sü olmuştur.

Masa Tenisi Takımı Başarıları; Kız takımı 1.lig başarısı ve süperlig grubunda mücadele etmekte, Erkek takımı ise1.lig de mücadele etmektedir.

Okul takımları ve bireysel sporlar

• Kadın Basketbol Takımı
  • Erkek Basketbol Takımı