Katılım Kuralları

ÜNİVERSİTE

İDARİ BİRİMLER

Amaç : Spor aracılığı ile bireylerin birbirlerini tanımaları, arkadaşlık ve dostluk ilişkilerinin zenginleştirmeleri ve sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazanmaları için gerekli ortamı hazırlamaktır.

Spor Bir Araçtır. Amaç Değil!

Genel Kurallar

• Lig ve turnuvalara İstanbul Arel Üniversitesi öğrencileri, personreli ve spor merkezi üyeleri katılabilir.
  • Duyurular ve fikstür değişiklikleri e-posta aracılığı ile yapılacaktır, başvuru esnasında kullandığınız e-posta adresini vermeniz önerilir. Aksi halde sorumluluk takım kaptanına aittir.
  • Müsabakalar hafta içi 17.00–21.00 saatlerinde, programın yoğunluğuna göre hafta sonu da oynanabilecektir.
  • Lig ve turnuvalara katılım formları, başvuru tarihlerinde Spor Merkezine eksiksiz doldurularak teslim edilmelidir.
  • Lig ve turnuvalarda branşlara özgü kurallar ayrıca duyurulacaktır.
  • Lig ve turnuvalar süresince İstanbul Arel Üniversitesi Disiplin Yönetmeliği geçerlidir.