Turnuvalar Hakkında

ÜNİVERSİTE

İDARİ BİRİMLER

Üniversite içi turnuvalar, tüm öğrenci, akademik ve idari personelin katılımı ile, lig ve/veya eleme usulüne göre düzenlenmektedir. Arel ailesinin tüm bireyleri ilgi duydukları tüm turnuvalara katılabilirler.

Turnuvalar; erkekler, kadınlar ve kadın/erkek karışık kategorilerde düzenlemektedir. Sportif etkinlikler üniversitemizdeki sosyal dayanışmayı arttıracağı gibi serbest zamanların olumlu yönde değerlendirilmesini de sağlayacaktır. Ayrıca bu programların sağlıklı bir rekabet ruhu içerisin de sportmenlik ve takım çalışması ruhunu geliştireceğini düşünüyoruz, eğlenmenin yanı sıra sağlıklı bir beden ve ruh yapısına sahip olmamızı sağlayan bu heyecana tüm Arel ailesini davet ediyoruz. Turnuva programları her öğretim yılı başında web sayfamızdan, sosyal medya hesaplarımızdan ve ilan panolarından duyurulmaktadır.