Spor Turnuvasında Şampiyonlar Madalyalarını Aldı

16.02.2024

Üniversitemizde düzenlenen Akademik ve İdari Personel Spor Turnuvası düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.

Üniversitemizde 22 Ocak ile 16 Şubat 2024 tarihleri arasında Sağlık Konaklama ve Spor Ofisi tarafından akademik ve idari personelimizin katılımı ile spor turnuvası düzenlendi. Üniversitemiz personeli turnuvada; langırt, dart, masa tenisi̇ basketbol, serbest atış yarışması, basketbol 3 sayılık atış yarışması, 3X3 basketbol, voleybol ve futbol branşlarında altın madalya için mücadele etti.

Kıran kırana mücadelelerin yaşandığı müsabakalarda zaman zaman tebessüm ettiren anlarda yaşanırken yaklaşık bir ay süren organizasyon bugün oynanan masa tenisi final mücadelesi ile sona erdi. Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Serdar Menekay ile Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Araştırma Görevlisi Meriç Altaylı’nın yarıştığı final maçında 3-1’lik skorla altın madalyanın sahibi Dr. Öğretim Üyesi Serdar Menekay oldu.

Müsabakanın ardından diğer branşlarda başarılı olan Üniversitemiz personeli düzenlenen ödül töreni madalyalarını aldı. Üniversitemiz Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen ödül törenine Onursal Başkanımız Kemal Gözükara, Mütevelli Heyet Başkanımız Özgür Gözükara, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ergül Berber ve Prof. Dr. Hüseyin Gün, Genel Sekreter Yardımcımız Gülşen Şimşek, akademik ve idari personelimiz katıldı.

Düzenlenen turnuvada başarılı isimler ise şu şekilde;

FUTSAL

1-LEGENDARY (KAPTAN M.AKİFASLAN)

2-ARELSENAL  (KAPTAN RASİM BALCI)

3-GERGEDANLAR (KAPTAN VOLKAN YALMAN)