Staj İşlemleri Son Tarihi Hakkında

16.06.2021

Staj İşlemleri Son Tarihi Hakkında

2020-2021 yılı yaz döneminde Zorunlu yaz stajı yapacak öğrenciler için daha önce yaz stajı takviminde belirtilen staj işlemleri için son tarih olan 15 Haziran tarihi, Pandemi sürecinin etkileri göz önünde bulundurarak 18 Haziran Cuma günü mesai bitimine kadar (16.00) uzatılmıştır.

Staj takviminde yer alan staj başlangıç tarihlerine göre;

• 28 Haziran veya 5 Temmuz tarihlerinde staja başlamak isteyen öğrenciler için staj işlemleri son tarihi 18 Haziran,
  • 12 Temmuz tarihinde staja başlamak isteyen öğrenciler için staj işlemleri son tarihi 30 Haziran,
  • 26 Temmuz veya 2 Ağustos tarihlerinde staja başlamak isteyen öğrenciler için staj işlemleri son tarihi 14 Temmuz olarak güncellenmiştir.

*İstanbul dışında staj yapacak öğrenciler, staj onay formunun/staj sözleşmesinin orijinal ıslak imzalı örneğini daha sonra teslim etmek şartıyla bu belgeleri tarayıp arelkam@arel.edu.tr e posta adresine gönderebilirler.

**Duyuru staj yerine ödev/proje yapacak öğrencileri kapsamamakta olup yalnızca zorunlu yaz stajı yapacak öğrencileri kapsamaktadır.