Başvuru

ÜNİVERSİTE

KURULLAR ve KOMİSYONLAR
TACİZ İLE MÜCADELE VE ÖNLEME KOMİSYONU

Üniversite dâhilinde gerçekleşen herhangi bir taciz olayında mağdur veya tanık olduğunu ileri süren Üniversite mensupları, tacizin gerçekleştiği tarihten itibaren bir (1) yıl içerisinde, Komisyonun aşağıda yer alan Başvuru Formu’nu doldurarak  pdr@arel.edu.tr posta adresine göndererek bildirim veya şikâyet için başvurabilirler.  Daha önce sonuçlandırılan başvurular değerlendirmeye alınmaz.

İstanbul Arel Üniversitesi Taciz İle Mücadele ve Önleme Komisyonu Yönergesinin 7. Maddesinin gereği olarak yasal zorunluluklar dışında, şikâyetçinin talebi olmaksızın hiçbir adli işlem başlatılmaz.  Ayrıca şikâyet sahibi ve şikâyet edilen kişi ya da kişiler, şikâyetin Komisyon gündemine alındığı konusunda en geç 5 (beş) işgünü içinde resmi yazı ve/veya e-posta ile bilgilendirilir.

Başvuru formu  için tıklayınız.

Başvuru mail adresi pdr@arel.edu.tr