Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı Olarak Üniversitemizin Kariyer Günlerine Katılımı

Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik programı olarak üniversitemizin kariyer günlerine aktif katılım sağladık. Bu etkinlik, öğrencilerimizin kariyer planlaması ve iş bulma sürecine destek olmayı amaçlamaktadır.

Kariyer günleri boyunca, öğrencilere meslekleriyle ilgili bilgilendirici sunumlar, atölye çalışmaları ve panel tartışmaları sunuldu. Aynı zamanda, işverenlerle doğrudan iletişim kurma fırsatı veren stantlar ve kariyer fuarı da düzenlendi.

Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik programı olarak, öğrencilerimize mezuniyet sonrası kariyer seçenekleri, iş başvurusu süreci, mülakat teknikleri ve CV hazırlama konularında rehberlik sağladık. Ayrıca, sektörde deneyimli profesyonellerin tecrübelerini paylaştığı ilham verici konuşmalar da gerçekleştirildi.