Tıp Fakültesi

Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı

TIP FAKÜLTESİ

İstanbul Arel Üniversitesi, Tıp Fakültesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı

2020 – 2021 Eğitim-Öğretim yılından itibaren Dönem 1’de uygulamalı (18 saat) ve teorik (28 saat) İletişim Becerileri, 2022 – 2023 Eğitim-Öğretim yılından itibaren de Dönem 3’te Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Semiyoloji teorik dersleri (16 saat) vermektedir.

2024-2025 Eğitim-Öğretim yılından itibaren Dönem 5 uygulamalı ve pratik Ruh Sağlığı ve Hastalıkları staj dersleri ve 2025-2026 Eğitim-Öğretim yılından itibaren Dönem 6 uygulamalı ve pratik Ruh Sağlığı ve Hastalıkları intern dersleri Bahçelievler Memorial Hastanesi işbirliği ile yürütülecektir.

Fakülte Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanlığını Aralık 2019 yılından beri Prof. Dr. Ercan ABAY sürdürmektedir.

Program Hakkında

Fakülte Duyuruları