Türkiye Rekabet Kurumu İle İş Birliği Anlaşması Yapıldı

16.10.2023

İstanbul Arel Üniversitesi ile Türkiye Rekabet Kurumu arasında iş birliği anlaşması imzalandı.

Kamu – sanayi iş birliği anlaşmaları ile öğrencilere önemli bir kariyer fırsatı sunan İstanbul Arel Üniversitesi bununla beraber kamuda yer alan önemli kurum ve kuruluşlarla da ortak çalışmalara imza atarak öğrencilerin kişisel gelişimine önemli katkılar sağlıyor. Yapılan çalışmalar kapsamında Üniversitemiz ile Türkiye Rekabet Kurumu arasında iş birliği anlaşması imzalandı.

İstanbul Arel Üniversitesi Tepekent Kemal Gözükara Yerleşkesinde düzenlenen imza törenine Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Ercan Gegez, Türkiye Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle, MYO Müdürü Prof. Dr. Bahtışen Kavak katıldı.

Yapılan protokolle Türkiye Rekabet Kurumu ile İstanbul Arel Üniversitesi bilimsel gelişmeye yönelik çalışmalarda bulunulması ve verimli bir iş birliği ortamının oluşturulması amaçlanıyor. Yapılan anlaşma kapsamında eğitim – öğretim alanında ortak çalışma, araştırma ve yayınlarda iş birliği yapılacak.

“Öğrencilerimiz Adına Çok Mutluyum”

Türkiye Rekabet Başkanı Birol Küle imza töreninin ardından Mütevelli Heyet Başkanımız Özgür Gözükara’yı makamında ziyaret ederek Üniversitemiz hakkında bilgiler aldı. Ziyarette Türkiye Rekabet Kurumu Birol Küle’ye Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ercan Gegez, MYO Müdürü Prof. Dr. Bahtışen Kavak eşlik etti.

İş birliği anlaşmasının özellikle öğrencilerimiz için önemli olduğunu vurgulayan Mütevelli Heyet Başkanımız Özgür Gözükara yapılan anlaşmanın hayırlı olmasını dileyerek ziyaretleri için Türkiye Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle’ye teşekkür etti.