Uluslararası Beyoğlu Lezzet Festivalinde Arel Üniversitesine 2 ödül

30.06.2022

Beyoğlu Belediyesi’nin ev sahipliğinde “Uluslararası Beyoğlu Lezzet Festivali” Haziran ayında İstanbul’un Galataport Saat Kulesi alanında gerçekleşti.

Yarışmalar; Ana Yemekler, Mezeler, Zeytinyağlılar, Tatlılar olmak üzere 4 kategoride ve ‘’Gıdanı Koru’’ konseptiyle düzenlendi.

15-19 Haziran 2022 tarihleri arasında gerçekleşen yarışmaya Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2. sınıf öğrencilerimiz arasından Beyza Külekçi, Mert Can Küçükşahin, İlyas Ertan katıldı.

15 Haziran 2022 tarihinde gerçekleşen ‘’Gıdanı Koru’’ konseptli yemek yarışmasına Pancar Yemeği ve Karpuz Kabuğu Tatlısıyla Beyza Külekçi ve İlyas Ertan katılım sağladı.

16 Haziran 2022 tarihinde gerçekleşen ‘’Ana Yemekler’’ konseptli yemek yarışmasına Soğan Dolmasıyla Mert Can Küçükşahin katılarak ve 3. oldu.

19 Haziran 2022 tarihinde ‘’Tatlılar’’ konseptli yemek yarışmasına Sabuniye Helvası Beyza Külekçi katıldı ve 2. oldu. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. A. Ercan Gegez, derece alan öğrencilere teşekkür belgesi takdim etti.