Üniversiteler MuayThai Türkiye Şampiyonası 3.sü Üniversitemizden Çıktı

27.05.2022

Üniversitemizden Çıktı

Üniversite Sporları Federasyonu ve Türkiye MuayThai Federasyonu organizasyonuyla, Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) ev sahipliğinde gerçekleştirilen Üniversiteler MuayThai Türkiye Şampiyonası için, BAÜN Burhan Erdayı Spor Salonunda resmi açılış seremonisi düzenlendi.

18 – 22 Mayıs tarihleri arasında BAÜN Burhan Erdayı Spor Salonunda gerçekleştirilen Şampiyonada, 35 farklı üniversiteden kadınlar ve erkekler kategorilerinde 120 sporcu yer aldı.

35 farklı üniversiteden kadınlar ve erkekler kategorilerinde 120 sporcunun yarıştığı şampiyonada Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik bölümü öğrencisi Ali Seccad Demir, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nun Balıkesir’de düzenlediği Türkiye MuayThai Şampiyonası A Klasmanında Türkiye 3.sü oldu.

Öğrencimizi katılmış olduğu şampiyonadaki 3.lük derecesi için kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Our Student ranks 3rd in Inter-University Muay Thai Championship

The official opening ceremony of the Turkey Inter-University Muay Thai Championship was held at BAUN Burhan Erdayı Sports Hall, hosted by Balıkesir University (BAUN) with the organization of the Turkish University Sports Federation and the Turkish Muay Thai Federation.

120 athletes from 35 different universities in the categories of women and men took part in the championship held at BAUN Burhan Erdayı Sports Hall between 18 – 22 May.

In the championship where 120 athletes from 35 different universities competed in the categories of men and women, Ali Seccad Demir, a student of the Nursing Department of the Faculty of Health Sciences, became the 3rd in the Turkish Muay Thai Championship A Class organized by the Turkish University Sports Federation in Balıkesir.

We extend our congratulations to our student for his 3rd place in the championship he participated in and wish him continued success.