Üniversitemiz Öğrenci Kulüpleri 2023-2024 Akademik Yılına Hazır

04.10.2023

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ercan Gegez, Üniversitemiz Öğrenci Dekanı Faik Benli, Sağlık Konaklama ve Spor Ofisi Direktörü İbrahim Cem Emir, öğrenci kulüpleri yöneticileri ile bir araya geldi.

İstanbul Arel Üniversitesi Tepekent Kemal Gözükara Yerleşkesinde bulunan Senato Toplantı Odası’nda gerçekleşen toplantıya Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ercan Gegez, Öğrenci Dekanı Faik Benli, Sağlık Konaklama ve Spor Ofisi Direktörü İbrahim Cem Emir, Öğrenci Kulüpleri ve Liderlik Yöneticisi Olcay Batı, Spor Merkezi Müdürü Yusuf Gökhan Eren ve Üniversitemiz kulüp yöneticileri katıldı.

Toplantıda konuşan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ercan Gegez öğrenci kulüplerinin Üniversitemiz için önemli olduğunu ifade ederek yeni gelen öğrencilerimizin kulüplere katılması konusunda gereken çalışmaların yapılması gerektiğini vurguladı. Öğrencilerin kişisel gelişimlerinde kulüplerin düzenlediği etkinlerin önemli rolü olduğunu belirten Prof. Dr. Ercan Gegez kulüplerin bu sene daha çok etkinliğe imza atacaklarına inandığını söyledi.

Kulüplerin sorunları ve yapılacak etkinliklerle ilgili fikir alışverişlerinin yapıldığı toplantıda kulüp yöneticileri yapılacak etkinliklerle ilgili Üniversitemiz yönetimine isteklerini iletti.

Toplantı toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.