Üniversitemiz Öğrencileri Depremde Hayatını Kaybeden Arkadaşlarını Unutmadı

21.11.2023

Üniversitemizde 6-7 Şubat Kahramanmaraş Depremlerinde hayatını kaybeden öğrencilerimiz için hatıra ormanı oluşturuldu.

İstanbul Arel Üniversitesi Çevre ve Sürdürebilirlik Kulübü öğrencileri Kahramanmaraş Depremlerinde hayatlarını kaybeden arkadaşlarını unutmadı. Çatalca Tarım Orman Müdürlüğü tarafından hibe edilen fidanlar depremde hayatını kaybeden öğrencilerimiz anısına toprakla buluştu.

Üniversitemiz Arel Park’ta gerçekleşen fidan dikme törenine İstanbul Arel Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Kenan Duman, İstanbul Arel Üniversitesi Çevre ve Sürdürebilirlik Kulübü Danışmanı ve Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şeyda Üstünipek, Güzel Sanatlar Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Zeki Özdemir, İktisadi ve İdari Birimler Dr. Öğr. Üyesi Levent Uzunçıbuk, İstanbul Arel Üniversitesi Öğrenci Dekanı Faik Benli, İdari ve Destek Hizmetler Müdürü Murat Duman, Öğrenci Kulüpleri ve Liderlik Yöneticisi Olcay Batı, Üniversitemiz akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.

Arel Park’ta fidanlar için toprağı kazan İstanbul Arel Üniversitesi personel ve öğrencileri daha sonra fidanları toprakla buluşturdu. Fidan dikiminin ardından etkinlik toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.