Üniversitemiz Öğrencileri Dijital Okuryazarlık Konusunda Bilgilendirildi

14.11.2023

Üniversitemizde “Dijital Dönüşüm ve Dijital Okuryazarlık” konulu söyleşi düzenlendi.

İstanbul Tepekent Kemal Gözükara Yerleşkesinde düzenlenen etkinlikte Gazeteci – Yazar ve Spiker Kübra Doğru Ünlü dijital dönüşüm ve dijital okuryazarlık konusunda öğrencileri bilgilendirdi.

Teknolojinin hayatımızın ayrılmaz bir parçası olduğunu ifade eden Kübra Doğru Ünlü dijital okuryazarlığın günümüzde dünyasında önemli bir gereksinim olduğunun altını çizdi. Dijital alandaki mesleki deneyimlerini de öğrencilerle paylaşan Ünlü dijital alanda kariyer olanakları ile ilgili öğrencilere önemli bilgiler verdi.

Önemli bilgilerin paylaşıldığı etkinlik soru cevap kısmının ardından plaket taktimi ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.