Üniversitemiz Türkiye Şampiyonası’ndan Madalya İle Döndü

26.02.2024

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Ünilig Muay Thai Üniversiteler Türkiye Şampiyonası’ndan Üniversitemiz öğrencilerimiz madalya ile döndü.

19 – 23 Şubat 2024 tarihleri arasında Türkiye Üniversite Sporları tarafından düzenlenen Ünilig Muay Thai Üniversiteler Türkiye Şampiyonası Mersin Üniversitesi’nde gerçekleşti. 75 üniversiteden 500 sporcu öğrencinin katılımı ile gerçekleşen şampiyonada Üniversitemiz öğrencilerinden Nurali Alizarov 86 kg B Division kategorisinde Türkiye şampiyonu olmayı başararak altın madalyanın sahibi oldu.  Üniversitemiz öğrencisi Mahmut Can Güler ise +91 kg A Division kategorisinde Türkiye 3.sü olmayı başardı.

İstanbul Arel Üniversitesi olarak şampiyonada başarılı olan öğrencilerimizi ve teknik ekibimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.