Üniversitemiz Uluslararası Arenada Bilimsel Çalışmalarına Devam Ediyor

30.11.2023

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Negeri Jakarta Üniversitesi Ekonomi Fakültesi ortak ev sahipliğinde “International Students Conference on Business, Education, Economics, Accounting, and Management’’ konulu uluslararası öğrenci konferansı düzenlendi.

İstanbul Arel Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Aylin Erdoğdu tarafından organize edilen ‘‘International Students’ Conference on Business, Education, Economics, Accounting, and Management’’ 28 Kasım 2023 tarihinde, çevrimiçi olarak gerçekleşti.

Üniversitemiz İİBF Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Aylin Erdoğdu, konferansa davetli konuşmacı olarak katıldı. Doç. Dr. Aylin Erdoğdu; “VUCA Dünyasında Finansal Sürdürülebilirliğe Yön Verme’’ başlıklı konuşmasında; Volatilite, Belirsizlik, Karmaşıklık ve Belirsizliğin (VUCA) damgasını vurduğu bir dünyada, işletmelerin sadece hayatta kalmasını değil, gelişmesini de sağlayacak stratejiler ve uygulamaları hakkında detaylı bilgiler verdi.

“Üniversitemiz Öğrencileri Bildirilerini Sundu”

14 ülkeden 350 öğrencinin katıldığı konferansta Üniversitemiz İİBF öğrencileri uluslararası alanda bildiri sunmanın heyecanını yaşadı. Konferansta bildirilerini sunan öğrencilerimiz;

• Amr Mohamed Abdellatif Elsayed,
  • Yasin Nasir Osmani,
  • Rehnuma Rehnuma,
  • Layen Secka uluslararası öğrenci konferansında Doç. Dr. Aylin Erdoğdu ile birlikte hazırladıkları bildirilerini başarılı bir şekilde sundular.

İstanbul Arel Üniversitesi olarak, Üniversitemizi uluslararası alanda üstün başarıyla temsil eden İİBF Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Aylin Erdoğdu ve öğrencilerini kutlar başarılarının devamını dileriz.