Üniversitemizde İşe Alım Süreçleri ve Mülakat Tüyoları Semineri

16.11.2023

Üniversitemizde “İşe Alım Süreçleri ve Mülakat Tüyoları” konulu seminer düzenlendi.

Yükseköğretime Giriş ve Kariyer Planlama Dersi kapsamında düzenlenen seminerde İnsan Kaynakları Profesyoneli Dr. Birsen Yener Aydın öğrencilere kariyer yolculuğu hakkında önemli bilgiler verdi.

İş görüşmelerinde ve mülakatlar adayların dikkat etmesi konular hakkında bilgiler veren Dr. Birsen Yener Aydın öğrencilerin çalışmak istediği alanlarda kendilerini geliştirmesi gerektiğinin altını çizdi.

İşe alım süreçleri ve mülakatların püf noktaları hakkında öğrencilerle önemli bilgiler paylaşan Dr. Birsen Yener Aydın öğrencilerin kariyer planlarına yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

Üniversitemiz Tepekent Kemal Gözükara Yerleşkesinde gerçekleşen seminer soru cevap kısmının ardından plaket takdimi ve fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.