Üniversitemizde Kalite Kurulu Oryantasyon Toplantısı Düzenlendi

03.11.2023

Prof. Dr. Ergül Berber; “Personel ve Öğrencilerimizin Geri Dönüşlerini Önemsiyoruz”

Üniversitemizde Kalite Kurulu Oryantasyon Toplantısı düzenlendi.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı, Kalite Komisyonu Başkanı Yardımcısı ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Ergül Berber başkanlığında düzenlenen toplantıda İstanbul Arel Üniversitesi’nin kalite süreci ile ilgili bilgilere yer verildi.

Tepekent Kemal Gözükara Yerleşkesi Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıda Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ergül Berber Kalite Komisyonu’na yeni Kalite Temsilcileri için Üniversitemiz Kalite Kurulu ve Komisyonlarını anlatan bir sunum gerçekleştirdi. Üniversitemizin kurumsallığa ve kaliteye çok önem verdiğinin altını çizen Prof. Dr. Ergül Berber personel ve öğrencilerden gelen geri dönüşlerin kalite süreçlerinde çok önemli olduğunu belirtti.

Üniversitemiz akademik, idari ve öğrenci kalite temsilcilerinin katıldığı toplantı soru ve önerilerin sunulmasının ardından sona erdi.