Üniversitemizde Renk ve Stil Sohbetleri

15.11.2023

İstanbul Arel Üniversitesi Cevizlibağ Sağlık Yerleşkesinde “Kampüste Stil Sohbetleri” konulu söyleşi gerçekleşti.

Yükseköğretime Giriş ve Kariyer Planlama Dersi kapsamında düzenlenen etkinlikte Renk ve Stil Danışmanı Güzide Yücel öğrencilere önemli bilgiler verdi.

Stil yaratmanın içeriklerini öğrencilere anlatan Güzide Yücel kıyafet ve aksesuar seçiminin kişinin sosyal yaşamında çok önemli olduğunu ifade etti. Hatalı kıyafet ve aksesuar seçiminin toplumsal yaşamda beklenenin aksine bir etki göstereceğini belirten Renk ve Stil Danışmanı Güzide Yücel stil ve tarz konusunda öğrencilere önemli tüyolar verdi.

Renkli anların yaşandığı etkinlik soru cevap kısmının ardından plaket takdimi ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.