Üniversitemizden İstanbul Valisi Davut Gül’e Ziyaret

04.09.2023

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ercan Gegez ve Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Enver Duran İstanbul Valisi Davut Gül’ü makamında ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayınlanan atama kararının ardından İstanbul Valisi olan Davut Gül’e Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ercan Gegez ve Rektör Yardımcısı Enver Duran hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İstanbul Valisi Davut Gül Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ercan Gegez ve Prof. Dr. Enver Duran’ı makamında ağırladı.

Prof. Dr. Ercan Gegez Üniversitemizin akademik, bilimsel ve toplumsal alanlarda yaptığı çalışmaları hakkında İstanbul Valisi Davut Gül’e bilgiler verdi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretin ardından Prof. Dr. Ercan Gegez ve Porf. Dr. Enver Duran misafirperverliğinden dolayı İstanbul Valisi Davut Gül’e teşekkür etti.