Üniversitemizden Keyvan Havacılık AŞ’ye Ziyaret

22.12.2023

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ercan Gegez ve Üniversitemiz Havacılık Yönetimi Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Yasin Aksoy Keyvan Havacılık AŞ’yi ziyaret etti.

Üniversitemizle Keyvan Havacılık AŞ arasında yapılan protokolle devam eden “Gönüllü Staj Programı” kapsamında gerçekleştirilen ziyarette İstanbul Arel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ercan Gegez ve Havacılık Yönetimi Bölümü Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Yasin Aksoy, Keyvan Havacılık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Keyvan ve SMS Direktörü Meriç Cınbarcı’yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Keyvan Havacılık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Keyvan ve SMS Direktörü Meriç Cınbarcı yapılan çalışmalar ve sektörle ilgili Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ercan Gegez’e bilgiler verdi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Üniversitemiz ile yeni iş birlikleri yapılması konusunda görüş birliğine varıldı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ercan Gegez ve İstanbul Arel Üniversitesi Havacılık Yönetimi Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Yasin Aksoy nazik ev sahiplikleri için Keyvan Havacılık AŞ’ye teşekkür etti.

Ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.