Üniversitemize Kardeş Ülke Azerbaycan’dan Ziyaret

25.01.2024

Azerbaycan Teknik Üniversitesi Yüksek Tahsil Enstitü Başkanı Doç. Dr. Anar Eminov Üniversitemizi ziyaret etti.

Daha önce Üniversitemiz adına Erasmus ve Dış İlişkiler Koordinatörlüğü’nün teması ile ikili iş birliği anlaşması (MoU) yapılan Azerbaycan Teknik Üniversitesi ile ortaklığımız pekişiyor. Azerbaycan Teknik Üniversitesi ile akademik iş birliğinin arttırılması adına Üniversitemizi ziyaret eden Yüksek Tahsil Enstitü Başkanı Doç. Dr. Anar Eminov Üniversitemizde yapılan akademik ve bilimsel çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Gün’ün yer aldığı görüşmede Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı / Erasmus Kurumsal Koordinatörü Prof. Dr. Celil Uğur Özgöker, Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Serdar Menekay ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Aylin Erdoğdu da yer aldı.

Azerbaycan Teknik Üniversitesi Yüksek Tahsil Enstitü Başkanı Doç. Dr. Anar Eminov, Türkiye ve Üniversitemiz ile arasındaki bağın ne kadar kuvvetli olduğunu, ikili iş birliğinin her alanda geliştirilmesini istediklerini belirtti.

Azerbaycan Teknik Üniversitesi Yüksek Tahsil Enstitü Başkanı Doç. Dr. Anar Eminov, görüşmenin ardından Üniversitemiz laboratuvarlarını gezerek burada yapılan çalışmalarla ilgili Doç. Dr. Serdar Menekay ve beraberindeki heyetten bilgiler aldı. Samimi diyalogların yaşandığı ziyarette Doç. Dr. Anar Eminov, iki kardeş ülke olarak akademik alanda ortak projelere imza atılması sonucu duyulan mutluluğu dile getirdi.

Ziyaret hediye takdimi ve laboratuvar gezilerinin ardından sona erdi.