Vern Üniversitesi ile Erasmus Anlaşması Yapıldı

03.11.2023

İstanbul Arel Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Volkan Tatar Vern Üniversitesi’nde (Hırvatistan) Erasmus+ Ders Verme Hareketliliğinde Bulundu.

Üniversitemiz Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Doç.Dr. Volkan TATAR, Vern Üniversitesi’nde ders verme hareketliliği kapsamında ziyarette bulunarak öğrenci ve öğretim elemanlarının da faydalanması amacıyla kurumlararası Erasmus+ anlaşması imzaladı.

Kurumu ziyareti sırasında, ‘Turkish Foreign Policy and the Balkans’, Turkish Political System’ ve ‘International Organizations and Turkey’ konularında ders ve seminerler yürüten Doç.Dr. Volkan Tatar ‘Key Action 2: Cooperation Project’, ‘chance of experience furher devolopment of mobilities within KA 171’ ve ‘Mobilities within KA 131 (student and staff)’ konularında eğitim ve çalışmalara katılarak, sertifika almaya hak kazandı.

Doç. Dr. Volkan Tatar; “İklim Konusunda Tercih Edilebilecek Bir Lokasyon”

Yapılan Erasmus+ analaşması ile ilgili açıklamalarda bulunan Üniversitemiz Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Volkan Tatar İstanbul Arel Üniversitesi’ne böyle bir imkânı kazandırdığı için mutlu olduğunu ifade etti.

Doç. Dr. Volkan Tatar; ‘Öğrencilerimiz ve hocalarımıza, eğitime gösterilen ilgi ve sunulan imkânlar bakımından tavsiye edebileceğim bir üniversite olması yanında, iklim konusunda da tercih edilebilecekleri bir lokasyon tercihi kazandırdığım için mutluyum’ dedi.