Yaz Döneminde Stajını Tamamlamış Olan İç Mimarlık Bölümü Öğrencilerimizin Dikkatine!

23.11.2021

YAZ DÖNEMİNDE STAJINI TAMAMLAMIŞ OLAN İÇ MİMARLIK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!

Yaz döneminde stajını tamamlayan öğrencilerimizin değerlendirme sürecine ilişkin hususlar aşağıda yer almaktadır:

· Staj sunum dosyası: Öğrenciler, staj sürecini anlatan ve staj defterlerindeki bilgilerden oluşan, 35 slaytı aşmayacak şekilde hazırladıkları sunum dosyasını dersin UZEM’de açılan teslim sekmesi altına 13.12.2021 Pazartesi günü 16.00’ya kadar yüklemelidir.

· Sunum videosu: Öğrenciler, sunum dosyasındaki içeriği 15 dakikayı geçmeyecek bir video hazırlamalı ve hazırlanan videoyu Google Drive üzerine kaydederek kaydın linkini PowerPoint sunumunun son sayfasında “sunum videosu: …. (Google drive linki)” başlığı ile vermelidir.

NOT: Stajını güz döneminde yapmakta olan öğrencilerimizin değerlendirme sürecine ilişkin hususlar ve teslim tarihleri stajlarını bitirmelerinin ardından staj komisyonunca belirlenecek ve ilan edilecektir.