Yaz Okulu Duyurusu

09.07.2021

Yaz Okulu Duyurusu;

2020-2021 eğitim öğretim yılı yaz okulu ile ilgili önemli bilgiler aşağıda sıralanmıştır;

·         Yaz okulu başvuruları 12.07.2021  – 16.07.2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

·         Mali kayıt işlemleri ve ders kayıtlarının tamamlanması işlemleri 21.07.2021 – 23.07.2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

·         Yaz okulu dersleri uzaktan eğitim şeklinde yapılacaktır.

·         Yaz okulu başvuru-mali kayıt-ders kaydı vb. tüm işlemler online olarak yapılacaktır.

·         Ders kaydı ve Mali Kayıt aşamalarında herhangi bir sorun yaşamanız halinde burakdogan@arel.edu.tr adresine mail atmanız yeterli olacaktır.

·         Yaz okulu dersleri 26.07.2021 tarihinde başlayıp, 10.09.2021 tarihinde sona erecektir.

·         Yaz okulu final sınavları 13.09.2021 – 17.09.2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

·         Ders kayıtlarının sistem üzerinden tamamlanması için ödeme işleminin sonuçlanması gerekmektedir.
Üniversitemiz öğrencileri başvuru süreci;

Başvurular Üniversitemiz öğrencileri için Öğrenci Bilgi Sistemi (Proliz) Ders Seçim ekranından yapılacaktır. (obs.arel.edu.tr )
Farklı üniversitelerde eğitim alan öğrenciler için başvuru süreci;

Aşağıdaki başvuru formunu doldurması ve yardım kılavuzundaki adımları takip etmesi gerekmektedir.

o   Başvuru Linki : https://obs.arel.edu.tr/oibs/summer_app/login.aspx

o   Başvuru Kılavuzuna ulaşmak için tıklayınız.

Hazırlık Yaz Okulu başvuru süreci;

Hazırlık Yaz Okulu başvurusu yapmak isteyen öğrencilerin esinerk@arel.edu.tr adresine 12.07.2021  – 16.07.2021 tarihleri arasında e-mail göndererek ön başvuru yapması gerekmektedir.  Üniversitemiz Senatosunda belirlenen minimum öğrenci sayısına ulaşılması durumunda Hazırlık Yaz Okulu açılacaktır.

Yaz okulunda açılması planlanan dersler aşağıdaki linklerden inceleyebilirsiniz;

o   Lisans Dersleri

o   Önlisans Dersleri