Yıldız Teknik Üniversitesi Lojistik ve Tedarik Zinciri Zirvesi (Zirvedekiler Etkinliği)

02.05.2024

8 Mayıs tarihinde Yıldız Teknik Üniversitesi Kalite ve Verimlilik Kulübü tarafından düzenlenen 25. Lojistik ve Tedarik Zinciri etkinliğine Lojistik Programı öğrencilerimiz ile katıldık. Öğrencilerimiz etkinlik sonunda sertifikalarını aldılar. Son derece memnun kalınan bu etkinliğe sonraki yıllarda düzenli olarak katılma kararı aldık. Etkinlikte Loomis, Mars Lojistik, MSC Grubu, Eczacıbaşı ve Haier Europe üst düzey yöneticileri tanıtım sunumları yaparak sektörleri hakkında bilgi verdiler ve öğrencilerimiz bu firmalara staj başvurularını gerçekleştirdiler.Yıldız Teknik Üniversitesi Kalite ve Verimlilik Kulübü’ne davetleri için teşekkür ederiz.